Kertfenntartó, kertfenntartás, kertész

Egy szakszerűen fenntartott kert még a tökéletlen tervezői munkát is képes rendbe hozni. A szakszerű fenntartás fokozza a növényeink életerejét, és élethosszát továbbá termőképességét, és egészségét.

Egy ilyen bizalmi állás betöltése azonban jártasságot és szakértelmet igényel.

Igazán nem mindegy pl, hogy az év folyamán mikor nyírjuk örökzöld sövényeinket, vagy hogy mikor, és milyen tápanyagot juttatunk ki, és az sem, hogy mikor metsszük vissza a legkülönfélébb cserjéket…

Ez művészet, szerelem, szenvedély.

Persze lehet gépiesen, naponta minél több kertet végigjárva is gondozni, erre azonban mi nem vagyunk rászorulva. Ügyfeleink számára éppoly lényeges kertjük megjelenése, mint számunkra. A növények pedig oly lehengerlő szépséget hordoznak magukban, amivel áldás mindennap foglalkozni.

Mindenkinek jár az inspiráló környezet.

Egy kert fenntartására átlagosan 5 év alatt költjük rá a megépítési költséget. Luxus? Igen az! De miért élünk, és minek, ha nem engedünk meg magunknak egy saját oázist? Egy helyet, ahol feltöltődhetünk?

Megtérül?

Több szempontból is, hiszen a kert növeli az ingatlan értékét, jótékony hatással van az ottélők hangulatára és számtalan módon „kiaknázható”.

Kertfenntartó szakembereink

kertfenntartó XVIII

Cser-Kiss Enikő

öntözőrendszer telepítés

Cser Balázs

Folyamatos képzésben tartom magam. Az év 12 hónapjából 10-ben és a hét 7 napjából 6-ban is növényekkel foglalkozom, emberekkel kommunikálok, és kertépítőknek/laikusoknak segítek megtalálni azt, amit keresnek. Saját vállalkozásom mellett munkatársa vagyok az ország legnagyobb és legexkluzívabb kertészetének is, és minden nap örömöt ad számomra, hogy ilyen impulzív környezetben lehetek! Emellett kétgyermekes családanya is vagyok, aki szenvedélyesen neveli gyermekeit a természet védelmére és szeretetére.

Vannak a kertészetben is olyan területek, amelyeket egy nő nem tud vagy csak nagyon ritkán végez el. Ilyen az öntözőrendszer telepítés is, amelyre én szakosodtam ebben a vállalkozásban. Továbbá én végzem azokat a feladatokat is, amik nagyobb fizikai erőt kívánnak.

Szeretnél felmérést kérni vagy megrendelni szolgáltatásunkat?

Amennyiben szeretnéd igénybevenni szolgáltatásunkat, kérjük hívj, írj emailt vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Hívj minket vagy írj nekünk bizalommal!

Cser-Kiss Enikő +36 20 240 4147

eniko@kertdizajn.hu

(kertfenntartó, kertfenntartás, kertész)

...