kerttervezés kertterv 3dkertterv kerttervező

Bizonyára te is érezted már,

Bizony lelombozó tud lenni egy félkész kertben élni.

De ennek igazán NEM muszáj így lennie!

Hunyd be a szemed egy pillanatra, …

…és képzeld magad elé azt a kertet, amiben otthon érzed magad. Ami teljességében illeszkedik az otthonod stílusához, ami tökéletesen kiegészíti azt. EZ egy kert feladata, és minden kertnek ez kellene, hogy legyen a célja. Nem csupán annyi, hogy kitöltse a teret. Ha olyan szerencsés vagy, hogy van egy saját ingatlanod és hozzá tartozó zöldfelületed, azt vétek elpazarolni.

 

 

Milyen tervezési folyamatot várhatsz a Kert Dizájntól?

A „Kert Dizájn” olyan kivételes és egyedi szolgáltatást nyújt, ahol minden feltétel adott egy igazán egyedi kerthez. Megadjuk a kellő időt és személyes találkozást egyaránt ahhoz, hogy a kerted minden részletében tökéletes lehessen. Nem egy tucattervet fogunk az igényeidre alakítani, nem az íróasztal mögül, fotók alapján fogjuk megtervezni a kertedet. Legyen az kerttervezés/kertterv/3dkertterv/3dlátványterv

I. Alaprajz

Még nem kertterv ugyan, de méretarányos rajzot készítek egy személyes találkozó keretein belül a kert jelenlegi állapotáról illetve az eltávolítandó részletekkel (növények és törmelék stb.), fotókkal kiegészítve. Egy kerttervező számára elengedhetetlen, hiszen ez a terv adja az alapot a további munkához.

II. Funkcióséma és koncepcióterv

Egy izgalmas kérdőívet követően – melyet együtt töltünk ki – felvázoljuk milyen funkciókra lenne szükség a kertedben, és hogy azok miként kapcsolódjanak egymáshoz. Pl szabad füves terület, pihenősarok és napozóterasz stb. Itt segítek, mit hova és hogyan érdemes elhelyezni valamint, hogy milyen funkciók jöhetnek még számításba.

III. Méretarányos növénykiültetési tervlap

Ezen a tervlapon a növényeké a főszerep, mivel itt hangoljuk össze a telek fekvését és egyéb adottságait a növények igényeivel. Pontos adatokat közvetít a növénymennyiségről és fajtákról. Segítek a darabszámok és fajok meghatározásában úgy, hogy közben szem előtt tartom a személyes preferenciáidat.
sajátkert - kerttervezés - virágágyás - fűszerkert

IV. Digitális kertterv / 3D látványterv

Végül virtuális sétát is tehetünk a kertedben, ez teszi igazán elképzelhetővé az eddigi munkát, egycsapásra összeáll a kép, és kész kompozícióvá válik!

Így lesz a kerted Egyedi.

Letisztult.

Természetes.

Hívj minket bizalommal!

Cser-Kiss Enikő +36 20 240 4147

Árajánlatkérés

...